Honorarium

PIANOLES LELYSTAD - Honorarium

Eén les of sessie duurt in principe 45 minuten. Hier kan op vraag van afgeweken worden. Voor kinderen jonger dan 8 is een half uurtje soms al meer dan genoeg. U betaalt per les, NADAT de les gegeven is. U koopt dus geen kat in zak! Kwaliteit gegarandeerd!

De lessen vinden in principe en bij voorkeur plaats ten huize Archipel 2226 te Lelystad. Daar staat een prachtige piano. Een sfeervol kader en stilte biedt de ideale situatie om muziek te maken.

Tarieven:

*Voor kinderen tot 7 jaar: € 21,- per half uur;

*Voor kinderen tot 18 jaar: € 32,- per 45 minuten;

*Voor volwassenen vanaf 18 jaar: € 32,- euro per 45 minuten

(Prijzen zijn inclusief BTW)

Nota:

Op verzoek kan er ook bij de leerling thuis lesgegeven worden. Dit is 'superluxe': u hoeft zelf de deur niet uit. Dit is voor u tijdsbesparend want er is geen reis- en wachttijdverlies! Zo krijgt u ook les in uw eigen vertrouwde omgeving, op uw eigen instrument. Als u het wil, kom ik ook bij u aan huis.

Er wordt dan wel een vaste onkostenvergoeding gevraagd om de tijd en eventuele parkeerkosten te compenseren. Deze vergoeding bedraagt standaard € 5,- indien men in de gemeente Lelystad woont. Indien men buiten de gemeente Lelystad woont wordt een bijdrage gevraagd van € 0,40 per km gevraagd bovenop de € 5,-.