Piano kopen & huren

PIANOLES LELYSTAD - Piano kopen & huren

HET JUISTE MOMENT VAN AANSCHAF PIANO/KEYBORD

Voor je een muziekwinkel binnenstapt, moet je eerst nadenken over de volgende vragen:

1. Hoeveel geld heb je te besteden.

2. Ben je een beginner of een gevorderde.

3. Waar komt de piano te staan. Is dit in een grote of kleine ruimte. Wat voor vloer heb je in die ruimte. Komt de piano tegen een muur. Dit ivm de akoestiek, het kan zijn dat de piano luider gaat klinken door de materialen in deze ruimte.

4. Kies je voor een akoestische of elektrische piano. Een akoestische piano moet 2 keer per jaar gestemd worden. Met een elektrische piano kun je ook met een koptelefoon op studeren. Handig als je 's nachts of in een ruimte met tv wilt spelen.

Als je weinig geld hebt kun je misschien oefenen op de piano van je oma of keyboard van een ander familielid/vriend/kennis.

Er bestaan ook huurkoop mogelijkheden. Dan huur je de piano en mocht je besluiten om die piano te kopen dan wordt het reeds betaald huurbedrag van de koopprijs afgetrokken.

Kun je nog niet pianospelen en wil je wel een piano aanschaffen, laat je dan in een goede pianozaak voorlichten. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die op de piano kunnen voorspelen en de mogelijkheden van het instrument uit kunnen leggen.

Wilt u meer informatie over het kopen of huren van een piano of vleugel neem dan contact op.

U kunt Sietske Veldkamp bereiken op:

Botter 31 63

8243KH Lelystad

T: 0320-256199 / 0626252047

E: Info@sietskeveldkamp.nl

U: www.pianoles-lelystad.nl