Pianoles Lelystad

Welkom bij Pianoles Lelystad.

Mijn naam is Sietske Veldkamp.

Sinds mijn conservatorium opleiding, waarin ik verschillende opleidingen heb gevolgd, geef ik ruim 20 jaar met veel plezier pianoles aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden.

Specialisaties: muziekles aan jonge kinderen en mensen met Dyslexie.

Elke les hoop ik u te inspireren om te genieten van uw pianospel.

Ik nodig u graag uit om een proefles te komen nemen.

PIANOLES LELYSTAD

Sietske Veldkamp

Botter 31 63

8243KH Lelystad

T: 0320-256199 / 06-26252047

E: Info@sietskeveldkamp.nl

U: www.pianoles-lelystad.nl

MEER INFORMATIE:

  • Ben je gefascineerd door de prachtige klank van een piano?

  • Is de piano een instrument waarop je je kan uitleven en je creativiteit kan uitdrukken?

  • Zoek je een leraar die jou inspireert en begeleidt in dat ontdekkingsproces?

  • Heb je misschien problemen met het klassieke piano-onderwijs in de Muziekscholen, Conservatoria of Hogescholen?

  • Voel je dat je iets mist? Dat er onvoldoende vooruitgang is?

  • Krijg je maar een kwartiertje les per week en dan nog in groep?

  • Of ben je jonger dan acht en mag je nog geen piano leren in de muziekschool?

Piano leren spelen is een wens van vele mensen. Daarom worden er pianolessen op maat gegeven. Want iedereen is verschillend en uniek. Je hebt pianisten in vele maten en gewichten. Bijna iedereen, om het even welk niveau of leeftijd, kan dus bij Sietske terecht. Zij is ervan overtuigd dat bijna iedereen piano kan leren spelen. Maar wat voor jou echt belangrijk is, dat zijn de resultaten die je behaalt, het zelfvertrouwen dat je krijgt door iets te bereiken, de voldoening en het plezier van het spelen zelf en misschien wel de bewondering van de mensen om je heen.

Als minimumleeftijd wordt vijf jaar voorgesteld, omdat het coördinatie-vermogen vóór die leeftijd normaal gezien onvoldoende ontwikkeld is. Zowel kinderen als volwassenen vinden vaak niet de tijd om alle verplichte uren te maken en te oefenen. Ze willen gewoon een instrument leren bespelen. Ook ouderen die als kind geen kans zagen om piano te leren spelen, proberen het op latere leeftijd alsnog. Een leeftijdslimiet is er dus niet! Want u bent zo oud als u zich voelt. Heeft u plezier in het leven, voldoende doorzettingsvermogen en zijn uw gewrichten nog soepel, dan is pianoles misschien ook iets voor u.

Jonge kinderen

Ouders van zeer jonge kinderen staan machteloos wanneer hun kind een instrument wil leren bespelen. Vaak krijgen ze te horen dat hun kind pas met algemene muzikale vorming mag starten wanneer het minstens 8 jaar oud is, het instrument komt pas één jaar later aan bod. Wat frustrerend! Een zesjarige die piano wil leren spelen vindt drie jaar wachten een eeuwigheid en heeft er tegen die tijd misschien al geen zin meer in.

Hogeschoolstudenten

Ook hogeschoolstudenten voelen zich dikwijls alleen gelaten en hulpeloos. De leraar in kwestie is vaak afwezig, er wordt onvoldoende aandacht besteed aan het mentale aspect, de manier van studeren of het zoeken naar de beste vingerzetting. Zo kan het gevoel ontstaan dat men niet echt geholpen wordt bij persoonlijke en individuele problemen. Misschien heeft u dan wel nood aan een leraar die je ook coacht...

Vergevorderden

Ook vergevorderden en bijna professionele muzikanten halen voordeel uit een coach die hun ten allen tijde kan bijstaan. Wil je efficiënter leren studeren of beter presteren onder druk? Laat je het beslissende momenten vaak afweten? Sietske Veldkamp begeleidt je graag in je groeiproces.

PIANOLES PIANOLERAAR PIANOSPELEN MUZIEKSCHOOL MUZIEKLES PIANOCONCERT MUZIEKSCHOOL

NOTENLEZEN PIANO-STEMMEN PIANO-STEMMER PIANO-LESBOEKEN PIANOLERAREN

PIANOMUZIEK BLADMUZIEK SILENTPIANO