Pianoles  Lelystad

Welkom bij Pianoles Lelystad.

Mijn naam is Sietske Veldkamp.

Sinds mijn conservatorium opleiding, waarin ik verschillende opleidingen heb gevolgd, geef ik ruim 20 jaar met veel plezier pianoles aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. 

Specialisaties: muziekles aan jonge kinderen en mensen met Dyslexie.

PIANOLES LELYSTAD

Sietske Veldkamp

Botter 31 63

8243KH Lelystad

T: 0320-256199 / 06-26252047

E: Info@sietskeveldkamp.nl


Op dit moment is onze lespraktijk vol en hebben wij een wachtlijst.  Je kunt je hiervoor aanmelden via het contact formulier. 

Om de leerling beter te kunnen begeleiden heb ik vele materialen ontwikkeld, zoals o.a. de Rhythmicals Coördinatie Kaarten.  Er is ook een speciale serie voor Kinderen.

Elke les hoop ik u te inspireren zodat u kunt genieten van uw pianospel. 

Ik nodig u graag uit om een proefles te komen nemen.  

De minimumleeftijd van de lessen is zes jaar, omdat het coördinatie-vermogen voor die leeftijd normaal gezien onvoldoende ontwikkeld is. Zowel kinderen als volwassenen vinden vaak niet de tijd om alle verplichte uren te maken en te oefenen. Ze willen gewoon een instrument leren bespelen. Ook ouderen die als kind geen kans zagen om piano te leren spelen, proberen het op latere leeftijd alsnog. 

Een leeftijdslimiet is er wat mij betreft niet! Want u bent zo oud als u zich voelt. Hebt u plezier in het leven, voldoende doorzettingsvermogen en zijn uw gewrichten nog soepel, dan is pianoles misschien ook iets voor u.

Piano leren spelen is een wens van vele mensen. Daarom worden er hier pianolessen op maat gegeven. Want iedereen is verschillend, uniek en heeft verschillende interesses. Je hebt pianisten in vele maten en gewichten. Bijna iedereen, om het even welk niveau of leeftijd, kan dus bij ons terecht. Wij zijn ervan overtuigd dat bijna iedereen een instrument kan leren spelen. Maar wat voor jou echt belangrijk is, dat zijn de resultaten die je behaalt, het zelfvertrouwen dat je krijgt door iets te bereiken, de voldoening en het plezier van het spelen zelf en misschien wel de bewondering van de mensen om je heen.

Hogeschoolstudenten

Ook hogeschoolstudenten voelen zich dikwijls alleen gelaten en hulpeloos. De leraar in kwestie is vaak afwezig, er wordt onvoldoende aandacht besteed aan het mentale aspect, de manier van studeren of het zoeken naar de beste vingerzetting. Zo kan het gevoel ontstaan dat men niet echt geholpen wordt bij persoonlijke en individuele problemen. Misschien heeft u dan wel behoefte aan een leraar die je ook coacht...

Vergevorderden

Ook vergevorderden en bijna professionele muzikanten halen voordeel uit een coach die hun ten allen tijde kan bijstaan. Wil je efficiënter leren studeren of beter presteren onder druk? Laat je het op beslissende momenten vaak afweten? Sietske Veldkamp begeleidt je graag in je groeiproces.

PIANOLES PIANOLERAAR PIANOSPELEN MUZIEKSCHOOL MUZIEKLES PIANOCONCERT MUZIEKSCHOOL 

NOTENLEZEN PIANO-RHYTHMICALS COORDINATIE KAARTEN -LESBOEKEN PIANOLERAREN 

PIANOMUZIEK BLADMUZIEK AKOESTISCHE PIANO ELEKTRISCHE PIANO